☆゚。・:*:・。゚ Raya Kedua ゚。・:*:・゚☆

  

Raya kedua saya masih di ward. 
Awal pagi terasa sunyi sangat sebab mr.Afan & sepet tiada sekali. 
mulalah hati ni rasa nak marah. Kenapalah saya sakit waktu begini ?
dah marah tu, terasa hiba & sedih pula. 
Rasa macam ditinggalkan sangat. Macam being left out. 
Orang lain gembira berhuha raya, saya relax dalam wad. Sunyi. 
Papa adalah datang melawat, mama masih di mekah tak balik lagi. 
Agaknya kerana tu lah saya rasa sebak.. Emosional. 


Saya tengok doc dah tak beri saya antibiotik cair, 
Semua ubat dah ditukar kepada jenis tablet. 
Maknanya saya dah semakin pulih & boleh je balik 
sambung makan ubat dirumah saja ! 
Saya terus desak nurse supaya call doctor, saya minta discharge. 

 

& now here i'am baring - baring dengan anak - anak & suami. 
Seronoknya dah balik. Seronoknya bau katil sendiri. 
Seronoknya ada peti ais, boleh buat smoothies. Lapar niii.. 

  

Alhamdulillah, walaupun tak sihat sepenuhnya lagi.. 
Tapi saya akan patuh makan ubat. InsyaAllah akan 
baik sepenuhnya.. 


Okay need to unpack my bags. 
Saya dah mula suka blogging guna iphone sekarang ni. 
InsyaAllah lepas ni ada je lah timbul entry baru disini. 
Terima kasih kerana masih kesini,  bye bye 

☆゚。・:*:・。゚ Aidilfitri di Ward ゚。・:*:・゚☆


Aidilfitri tahun 2014 ni saya beraya dalam ward.
Dah beranak pinak ni, saya sanggup beraya di ward daripada
saya lelah semput tak dapat jaga anak anak dengan baik diluar.
Biar saya pulih dulu, as for Zander Hafiy saya minta daddynya
bawa beraya dengan family di kampung.. Sebak juga ni sobs..
But what to do, saya kena pulih dahulu demi anak anak !
Mari tengok Hayden Yousef teman mummy yang sedang sakit..


On this Aidilfitri, May happiness be at your door.
May it knock early, stay late & leave the gift of Allah's;
Peace, love, joy & good health behind.. Ameen.


Salam Aidilfitri from Julia & family.
Jangan lupa doakan untuk Palestine juga ya. 
bye bye